سیستم های حفاظتی بَـزی (مینودشت)

حوزه کاری کل استان گلستان

سیستم های حفاظتی بَـزی (مینودشت)

حوزه کاری کل استان گلستان

سلام خوش آمدید

اطلاعاتی در مورد دوربین مداربسته

چهارشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۳۵ ب.ظ

 

تاریخچه دوربین مداربسته

اولین دوربین مداربسته توسط ارتش آلمان و در سال ۱۹۴۲ برای نظارت بر چگونگی شلیک موشک  V2 ساخته و نصب شد. حدود ۷ سال بعد از آن در آمریکا دوربین مداربسته تجاری به بازار آمد که برای استفاده از آن نیازی به داشتن مجوز نبود.
دوربین های مداربسته تحت شبکه توسط شرکت “Axis” با استفاده از پایه نرم‌ افزاری لینوکس (Linux)تولید شد. این دوربین‌ها بر اساس استانداردهای HTTP و RTSP طراحی شده‌اند. همچنین در آنها از استانداردهای Ip برای ارسال تصاویر در قالب اطلاعات (Data) استفاده می‌کنند.
امروزه ضرورت استفاده از دوربین‌های مداربسته در سازمان‌ها و اداره جات کاملا مشخص است. از آنجایی که این دوربین‌ها از ویژگی های بسیار متنوعی برخوردارند، پیش از خرید و انتخاب آنها، باید نیاز شرکت بخوبی معین شود. سپس بر اساس آن، دوربین مورد نظر انتخاب و خریداری شود.

کاربرد دوربین مدار بسته

اساسا کاربرد دوربین مداربسته، تامین امنیت است. این دوربین ها از جهت نحوه تولید، ساختار فیزیکی، شکل و شمایل ظاهری، نوع کاربرد، محل کاربرد، انتقال تصویر، مشخصات فنی و … دارای مدل های بسیار متنوعی است. در نتیجه دست شما را در انتخاب آنها بخوبی باز گذاشته است.
به طور کلی دوربین مداربسته به دو دسته تقسیم میشوند:
✔ دوربین مداربسته آنالوگ
✔ دوربین مداربسته تحت شبکه

انواع دوربین مدار بسته

بررسی انواع دوربین‌های مداربسته

با توجه به مطالب گفته شده،  آریا هوشمند لازم میداند تا در اولین قدم، این دوربین ها را از نظر نوع سیگنالشان ( انالوگ یا دیجیتال) به اختصار بررسی کند. توجه داشته باشید که انتخاب دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه، می تواند در سایر تجهیزات مورد نیاز سیستم نظارت تصویر، تاثیر قابل توجهی بگذارد. به همین دلیل است که این دو دسته بزرگ را به عنوان سر گروه‌های دوربین مداربسته زیر ذره بین برده‌ایم!

آشنایی با دوربین آنالوگ

۱- دوربین های آنالوگ :

دوربین مدار بسته‌ای که تصویر را از طریق سیگنال ویدئویی منتقل میکند اصطلاحا آنالوگ نامیده می شود. جالب است بدانید که دوربین‌های آنالوگ، اولین نسل دوربین‌های مداربسته و رایج‌ترین آن‌ها محسوب میشوند.

  • قیمت کم، سیستم کوچک و نصب آسان، سه مزیت مهمی هستند که دوربین های آنالوگ را، به بهترین انتخاب برای کاربران خانگی و کسب و کار های کوچک تبدیل کرده اند.

ساختار کلی دوربین های مداربسته آنالوگ از قرار زیر است:
✔ بدنه یا housing
✔ کابل ارتباطی
✔ لنز
✔ بردآنالیز و تولید تصویر

تصاویر ضبط شده در دوربین مدار بسته به صورت آنالوگ به دستگاه DVR ارسال و پس از پردازش، به فرمت دیجیتال تبدیل می شود.

پک دوربین مدار بسته آنالوگ ، متشکل است از موارد زیر:
یک یا چندین دوربین آنالوگ

یک دستگاه DVR ( ضبط دیجیتال تصاویر )

کابل کواکسیال جهت اتصال دوربین ها به DVR

فیش BNC

معایب دوربین آنالوگ:

دوربین آنالوگ در مقایسه با دیگر دوربین های مداربسته از کیفیت پایین تری برخوردارند . بنابراین قدرت ضبط تصویر آنها حداکثر تا رزولوشن 582*960 می‌باشد. اما از دیگر معایب این دوربین ها، هزینه بالای سیم کشی و ارتباط با سیم است که موجب بی کیفیتی و ناامنی می‌شود. خوشبختانه امروزه دوربین آنالوگ با کیفیت HD تولید شده که از یک طرف کیفیت بالا و از طرف دیگر قیمت مناسبی دارند. به بیان دیگر یک دوربین مداربسته قیمت مناسب با کیفیت بالا می‌باشد.

دوربین های آنالوگ HD :

اما دوربین‌های آنالوگ HD  کیفیت تصویربرداری بالاتری دارند. همانطور که می‌دانید، یکی از بزرگترین تفاوت هایی که در میان دوربین‌ها مطرح است، میزان رزولوشن و وضوح تصاویر است ضبط شده است. لذا اگر این 2 مورد برایتان اهمیت ویژه ای دارد، پیشنهاد میکنیم سراغ دوربین آنالوگ AHD بروید. از مزایای مهم این 2 ویژگی آن است که چهره افراد در آنها بخوبی مشخص و شفاف است. و این به معنای آن است که در صورت نیاز می‌توان براحتی از آنها برای مدرک جرم استفاده نمود.
دوربین های آنالوگ HD، دارای چهار نوع مختلف هستند:
1) HD-CVI
2) AHD
3) HD-SDI
4) HD-TVI 

  • این دوربین ها دارای قابلیت پشتیبانی از تصویربرداری با رزولوشن 1080*1920 هستند.

  • با توجه به اختلاف پایین در قیمت و البته کیفیت بالای در تصویر برداری، ظاهرا این دوربین ها در مقایسه با دوربین های معمولی آنالوگ، انتخاب بهتری به حساب می آیند.

آریا هوشمند با در نظر گرفتن تقاضا و نیاز مشتریان برا دوربین مداربسته آنلوگ با کیفیت HD اقدام به فروش پکیج دوربین مداربسته 2 عددی، 4 عددی و 8 عددی AHD با قیمت مناسب و گارانتی کرده است.

دوربین مدار بسته تحت شبکه

۲- دوربین های دیجیتال یا IP:

دوربین IP را با نام های دوربین دیجیتال و دوربین تحت شبکه نیز می‌شناسند. این دوربین ها همانطور که از نام آنها مشخص است از امواج کاملا دیجیتالی برای تحلیل و ارسال داده های تصویر و صدا استفاده می کنند.
اجزای تشکیل دهنده دوربین دیجیتال عبارت است از لنز، سنسور تصویر، پردازشگر تصویر، چیپ فشرده سازی و چیپ شبکه.
باید دانست که دوربین‌های تحت شبکه، برای راه اندازی، نیاز به سوئیچ شبکه دارند تا برقراری ارتباط بین دوربین ها و سیستم های اتصالی محقق شود.
ساختار سیستمی این دوربین ها بدین گونه است که اگر قصد داشته باشید به صورت آنلاین و از طریق اینترنت محل مورد نظر خود را مشاهده کنید، می توانید با تنظیم آدرس IP دوربین مداربسته ، از طریق شبکه یا اینترنت، به صورت آنلاین تصاویر ارسال شده از دوربین های مداربسته را دریافت کرده و مشاهده نمایید. در ضمن این دوربین ها همانند دوربین های آنالوگ، نیاز به یک مودم روتر نیز دارند .

  • عباسعلی بزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سیستم های حفاظتی بَـزی (مینودشت)

سیستم های حفاظتی بَـزی
شهرستان مینودشت - انتهای خیابان مصلی (پشت فرمانداری)
مهندس عباسعلی بَـزی
دوربین مداربسته معمولی HD- و تحت شبکه IP
دزدگیراماکن و منازل سیم کارتی و تلفن خط شهری
سیستم های اعلام حریق

مسکونی - تجاری - صنعتی

بایگانی